Liedje van Lucifer

Ik vervloek het anonieme bloggen momenteel een beetje, want bovenstaande titel is een hint naar de soundtrack van mijn leven tegenwoordig. En ik zou hier onbeschaamd reclame willen maken, of het van de daken schreeuwen (pun intended).

Mijn huis is op de markt gegooid, en gezien de reacties heeft het zich daarbij niet erg bezeerd.

img_20191107_082338

 

Ik zou al in mijn handjes wrijven als er maar 1% van die kijkers wil bieden.

Je wil niet weten hoe lang ik de knoop van wel, niet, wel, niet, wel verkopen al aan het ontwarren ben. Zo’n dingen moeten nu ook niet overhaast gebeuren, maar toch.

De kinderen die plots allebei een eigen adres kregen heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Ondertussen is thuis voor hen hun eigen stek en waar hun moeder ook heen gaat, dat gaat ook wel vertrouwd voelen op de duur. Zolang ze daar ook de was kan doen (voor jongste) en er plaats is voor de kippen (voor oudste) is het voor hen wel goed.

Hoewel mijn besluit dus weloverwogen genomen is, overviel me toch een paniekaanvalletje toen ik de advertenties op diverse kanalen zag verschijnen.

Ik heb me heel even verscholen in Bruno zijn armen en een traantje weggepinkt.

‘Meun herte’…

 

 

26 reacties

 1. Oh ‘House for sale’ is zo’n prachtige, gevoelige song! Kruip maar lekker in de armen van Bruno, lieve Eilish. Jij moet gekoesterd worden. Het komt allemaal wel goed … 🍀

  • Ik moet altijd een beetje huilen van dat lied. Het was ooit de soundtrack van een reis in Ierland. Omdat daar toen zoveel huizen te koop stonden, en omdat ik wist dat het figuurlijke huis dat mijn huwelijk voorstelde ook ooit onder de verkoopshamer zou moeten.

 2. De eerste hindernis heb je al genomen, geduld oefenen is nu de volgende. Je huis is helemaal aanlokkelijk, het vindt vast nieuwe bewoners, die er zich helemaal thuis zullen voelen.

 3. Komt helemaal goed, je hebt maar 1 koper nodig…
  Al had je naar mijn bescheiden mening beter een maand of 3 geleden je huis op de markt gesmeten (vergeef me mijn financiële mening).
  Maar Vlamingen blijven kopen, iets met een baksteen en een maag enzo 😊.

 4. Wauw, dat ziet er een fijne plek uit. Een beetje uit de richting voor mij, maar dat wordt vast een fijne thuis voor anderen. En jij: jij slaat je vleugels uit: ook een nieuw hoofdstuk tegemoet en dat gaat fijn zijn!

  • Ik kijk ook wel uit naar het nieuwe. Mijn vleugels eens elders uitslaan, nieuwe omgeving, nieuwe mensen, misschien weer wat cursussen volgen, en een huis HELEMAAL alleen naar mijn goesting inrichten.

 5. De gemiddelde termijn binnen dewelke een woning wordt verkocht, is drie maanden. Also nicht panikieren.

  Nog een gevoelige:

  • Menck, ’t is schoon dat je nog eens vanonder je steen komt, maar je moet mij daarom wel niet doen janken hé 😦

 6. Jouw huis zal vast snel verkocht zijn. Een aantrekkelijke woning met goede ligging.
  Ik begrijp je paniekgevoel. Verwarrend is het zeker, maar ga voor je doel.

 7. Zelf gevonden…..wat een leuk huis ! Dat gaat vast lukken. Heel veel succes en vooral geluk gewenst.
  Hou ons op de hoogte 🙂

 8. Dat is ineens keirap gegaan ja, dat de dochters het nest hebben verlaten! Ben benieuwd waar jij nu terecht gaat komen 🙂

Reacties zijn gesloten.