De beste dingen zijn geen dingen

De beste dingen zijn mensen die je dag kleuren. En gisteren leek op dat vlak wel een regenboog.

Omdat ik de laatste jaren redelijk heb geleerd om voor mezelf te zorgen, vond ik het ook leuk om mezelf een blogdate cadeau te doen. Alle personen die aangeschreven werden zijn enthousiast op de uitnodiging ingegaan en dat alleen deed al zoveel deugd.

Dat er op het laatste moment iemand moest afhaken door ziekte was jammer (maar we halen dat nog wel eens in hé Mrs Brubeck?), maar met zes aan tafel was het ook niet echt stil.

Het was ook gewoon fijn dat we te midden de week allemaal tijd konden nemen voor een babbel, wat eten en drinken.

Verbazend was ook hoe normaal het was om daar samen te zijn. Alsof we mekaar al eeuwen kennen. Hoe iedereen wel zijn bagage heeft, de capriolen van onze kinderen, klussende mannen, tuinervaringen, tips over van alles en nog wat, lezen we die en die bloggers, …

Het heeft me een instant energie-boost gegeven die vandaag nog nazindert. En waar ik gisteren al voor 5u opgestaan was wegens weeral niet kunnen slapen, volgde er een nacht met voor mijn doen heel veel slaap.

Ik moet mezelf meer zo’n cadeaus geven me dunkt!

 

 

32 reacties

 1. Pfffff, ik vind het zo jammer… maar ben wel héél blij dat jullie het fijn hadden. En wat dacht je, natuurlijk halen we dat in!

 2. Wat een mooie openingsparagraaf. Je ietwat apart verjaardagscadeau pakte gelukkig goed uit. Je bent een mooi mens en ik voel me vereerd dat ik erbij mocht zijn.

 3. Heel zeker dat we dat nog gaan doen. Dank voor het initiatief! We waren allen wel wat onzeker, maar dat liep al snel los hé.

 4. Is mijn reactie niet aangekomen? 🤔 Je ietwat aparte verjaardagscadeau pakte gelukkig wel goed uit. Ik vind het een eer om erbij te zijn. Je bent een mooi mens! En je openingszinnen zijn zo mooi …

 5. t Was een namiddag om in te kaderen. Eilish, ik vind het bijzonder sympathiek dat je jezelf zoiets cadeau wilde doen! Mrs B, hopelijk ben je wat beter ondertussen? Volgende keer wil ik je ook wel eens “in t echt” zien!

 6. Het is een goed gevoel om vanaf nu de mensen bij de gevolgde blogs te kunnen plaatsen.
  Stuk voor stuk fijne mensen.
  Dank je wel iedereen!

  En natuurlijk was het fijn om de mannelijke collega bloggers over onze tongen te laten rollen 😉

Reacties zijn gesloten.