Kinderpraat, de 18plus-versie

“Ik moet altijd iets tussen mijn benen hebben in bed” (oudste, we hadden het over mijn nachtelijk zweten en weinig kledij versus haar tig lagen kledij inclusief bedsokken)

“Ik ben zelfs niet alleen in de bioscoop geraakt, ik moest leren”. ( jongste met veel drama forever alone en zo op Valentijnsdag)

“Ik leende het boek ‘Liefde in tijden van eenzaamheid’. (oudste op Valentijnsdag).

“Mama, als ik slechte punten heb de komende weken, is het door ‘Call the Midwife’. Dat is veel te schoon hé” (jongste)

“Ik wil niet weten in welk gesticht ze me in de vorige eeuw zouden gestoken hebben” (oudste na de therapie)

“Alleen je liefde” (jongste, zie foto)

img_20190319_192407

“Ik heb het precies niet goed begrepen” (oudste door de schuif van de  DVD’s aan het gaan en de film ‘Hoe maak je vriendjes’ van Winnie The Pooh tegenkomend).

(Bericht 13/40 in het kader van #40dagenbloggen)

 

17 reacties

  1. Die kinderpraat 18+ is al even leuk om lezen als de uitspraken van sommige jongere exemplaren 🙂

  2. Maar Jongste heeft wel gelijk hoor… Call the midwife is steengoed, een echte reden voor slechte punten! Ik zit met een zeer grote glimlach te lezen. 😀😀

  3. Ow, ik hoop dat die laatste als grapje bedoeld was, want voor mij (eenvriendenkringwadisda) klonk het vooral heel triest. Dan tegelijk, als ze zo’n goede band hebben met hun moeder dat ze berichten sturen zoals dat voorlaatste, dan komt het – ook wanneer het serieus bedoeld is – wel goed 🙂

    • De boodschap was helaas serieus, ook al hebben we er samen goed mee gelachen. Sociale contacten zijn nu eenmaal niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Reacties zijn gesloten.