Tinder voor asieldieren

via Tinder voor asieldieren

Klik en lees.

Als buitenstaander staan we bij dit thema amper stil.

En voor het geval iemand zich geroepen voelt…

Advertenties

14 comments

  1. Nu voel ik mij schuldig omdat ik raskatten kocht. Maar als ik ze niet kocht, dan kocht misschien een ander ze – en die was er misschien niet goed voor… en zo komt zo’n dier in het asiel… enz…
    Ik denk dat mensen ook beter moeten nadenken voor ze een dier nemen. Het is geen accessoire. Je moet er echt goed voor zorgen en veel voor over hebben. Er altijd rekening mee houden. Als dat niet in je kraam past, begin er dan niet aan.

    • Mij ook hoor. En ondanks tijd en ruimte zat zet ik me ook niet in. Er zijn nl. duizend redenen om dat niet te doen. Ik ben nog op zoek naar de duizend-en-eerste reden om het wel te doen.

  2. Ik ben al lang aan het denken om pleegouder te worden en tijdens het weekend een kind(je) op te vangen maar ik wil eerst mijn eigen leven wat op orde hebben. Maar inderdaad wel erg dat er meer aandacht geschonken wordt aan dieren, dan aan mensen, om het zo kort door de bocht te zeggen.

        • Elke dag mag van mij in het teken van iemand staan, er is binnenkort trouwens de week van de pleegzorg. Ik vind het alleen kort door de bocht en een rare vergelijking om bv op een “dierendag” te zeggen; “wat met de kinderen”? Op internationale vrouwendag hoor ik niemand zeggen “en wat met de mannen”? , zo kan ik nog wel even doorgaan. Het een heeft gewoon niks met het ander te maken.

Wat ben ik blij dat u reageert !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.