I’m sew happy

Eindelijk!

Eindelijk is mijn naaikamer een beetje naar mijn goesting.

Een kleerkast die naar Gent verhuisde maakte plaats voor een kast waar ik mijn stoffen (die onder mijn bureau in bakken stonden) kon in sorteren.

fullsizeoutput_2dde

Ik deed losse labels aan de manden, kwestie van nog eens van gedacht te kunnen veranderen qua inhoud. Alleszins moeten de twee vakken die geen mand hebben nog wijzigen. Er wacht mij nog een bak met patronen en naaicursussen die moet uitgesorteerd worden. Het zou maar wat zijn mocht die naaikamer na drie jaar al in orde zijn nietwaar 🙂

Mijn naaitafel bestaat uit een losse meubelplank die rust op het kleine bureautje dat ooit eigenhandig door mijn vader is gemaakt. Dat laatste koester ik uiteraard!

fullsizeoutput_2ddd

Het feit dat beide dochters elk geen bureaustoel ter beschikking hadden op hun nieuwe tijdelijke studeeradressen, zorgde ervoor dat ik weer een oude bureaustoel in gebruik moest nemen. Oud wil hier ook zeggen, al een beetje versleten.

Meteen weet ik welk het eerste naaiproject gaat zijn. Ik vond nl. de gepaste stof bij het opruimen om een stoelhoes te maken. En dat is duidelijk nodig.

En dan onder de # goeie voornemens, die kamer proper houden.

Mezelf kennende wordt dat een hele uitdaging…

Advertenties

11 comments

  1. Wij hebben hier een pak ingemaakte kasten gemaakt, zo handig!!!! Ik heb hier ook een Madame met een kast vol stof, maar nu gaat ze toch terug keramiek doen

Wat ben ik blij dat u reageert !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.