Wie ben ik?

Als blogger onder een schuilnaam, vraag ik me vaak af hoe anoniem ik eigenlijk wel ben.

Er leest hier wel wat familie, ik ken een paar bloggers in het echte leven, van anderen heb ik het adres, met sommigen mail ik wel eens.

Er zijn er waarvan ik leeftijden weet, het merk van hun ondergoed (niet door het te zien, uiteraard), hoe of waar ze behaard zijn (zelfde opmerking als bij het ondergoed), waar ze wonen of zelfs hoe ze wonen, …

fullsizeoutput_28ef

Maar wat weet u over mij?

 • geslacht: zal niet moeilijk zijn
 • burgerlijke stand, gezinssamenstelling?
 • geboortedatum? Stuur mij vooral een verjaardagskaart dan 🙂
 • waar woon ik?
 • ben ik groot/klein, welke kleur hebben mijn ogen?
 • Krulhaar, vlechtjes (stel je voor), bruin, rood, blond, ros?
 • wat doe ik (niet) om den brode?
 • hobby’s?
 • karakter?

Uiteraard verwacht ik van diegenen die mij echt kennen niet dat ze al mijn gegevens in de commentaren achterlaten. Alle anderen mogen het beeld dat ze van mij in het hoofd hebben eens goed beschrijven. Bestoefen mag, onvervalste kritiek ook, ik zal mijn olifantenvel aandoen.

Ik ben zéér benieuwd!

(bericht 2/40 in het kader van #40dagenbloggen)

Advertenties

36 comments

 1. Daar gaat ie…
  . je bent niet geslacht
  . je bent samenwonend met een goedlachse man
  . je geboortedatum is al jaren dezelfde
  . je woont thuis
  . je bent een meter vierenzestig, en hebt twee ogen
  . je haar staat op het hoofd, en wordt dagelijks gekamd
  . je hebt een beroep om den brode
  . je hobby’s zijn lezen, schrijven en bananen eten
  . je karakter mag er meestal wel wezen, behalve die keren…
  . als je fietst, laat je de auto thuis
  Ben ik juist?

 2. Ik denk dat je niet te groot bent, slank, kort donkerblond haar. Je doet vrijwilligerswerk, voert mensen naar het ziekenhuis. Je hebt twee dochters en bent samen met een West-Vlaamse fietser, maar ik weet eigenlijk niet goed of jullie samenwonen. Zo, dat is het zo wat ;-).

 3. Echt, ik heb totaal geen idee. Ik zie jou vooral als een vrouw met een hoedje, want dat is het beeld dat ik krijg als je reageert. En dat je af en toe in een ‘erreke’ van de Sound of Music uitbarst, dat denk ik ook. 🙂

 4. Sjonge. Aha.
  Vrouw / weduwe en nu samen met een sympathieke fietsende West-Vlaming maar LAT in het algemeen / 2 dochters van euh, wacht even, 19 en 21 of zo ? / die verjaardagskaart mag ik wel vergeten, exacte data kan ik niet onthouden / woonachtig omgeving Brugge, maar eigenlijk weet ik het niet exact / niet zo groot maar de kleur ogen dacht ik blauw / bruin recht haar / om den brode doe je niets wegens je weduwen”pensioen” maar je bent wel vrijwillger om mensen op te halen en te brengen naar ziekenhuis / hobby’s : tuinieren en euh / karakter : een lieve zachte vrouw.
  Ha, was eens leuk.

 5. Ik weet dat je van hetzelfde jaar bent als ik. Jouw oudste dochter is een jaar ouder dan mijn oudste zoon en je jongste dochter even oud als mijn jongste zoon.
  En dat je weduwe bent en je zo super goed ‘herpakt’ hebt. Je bent een lieve denk ik en ik lees graag wat je schrijft!😊

 6. Ik lees hier nog niet zo lang mee, dus een duidelijk beeld heb ik nog niet echt. En het is moeilijk om er eentje vormen… Maar ik las hier dat je een LAT-relatie hebt, daar ben ik nieuwsgierig naar want ik zeg altijd dat ik nooit meer wil gaan samenwonen.

 7. Hmm, er is al wel wat gezegd hé maar ik ga nog wat aanvullen.
  Je bent je eigen ouders ook al verloren. En dat blijft een gemis. En ondanks het gepaard gaat met heel wat beladen herinneringen en nog steeds onaangename neveneffecten blijft er ook een deel van jou zorg dragen voor je vroegere schoonouders.
  Uit je stukjes blijkt een boel empathie naar de zieke en/of oudere medemens, er zijn er tussen die dit niet verdienen maar er zijn er ook zeker bij die deugd hebben van het ritje in je wagen.
  Ik bewonder ook de manier waarop je met je dochters omgaat en er probeert voor hen te zijn maar hen toch hun vleugels laat uitslaan.
  Vaak wat meer uitgesproken als ik, maar ik ben dan ook een watje dat iedereen wil tevreden stellen. Ik ben iets jonger dan jou (43) dus er is nog hoop voor mij hé.
  Een sterke madam! En ik kom hier graag lezen :).

 8. Ik weet dat je een grote tuin hebt, en een serre, en dat je een goed hart hebt want dat je vrijwillig (oude) mensen naar hun doktersafspraken brengt. Dat je het niet makkelijk hebt gehad in het verleden maar dat je er sterk bent uitgekomen, uiteindelijk. En je hebt twee dochters, en een vriend die graag (ver!) fietst. Over hoe je eruit ziet, heb ik geen idee, maar om de één of andere reden heb ik een beeld van jou in mijn hoofd met kort blond haar. Please don’t shoot me als dat fout blijkt te zijn 🙂

Wat ben ik blij dat u reageert !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.