#The Pannenkoek-challenge (5)

Eigenlijk had deze foto in januari moeten gepost zijn, want genomen op nieuwjaarsdag, rond 10 uur, het lief was naar huis en ik ging alleen met mezelf op wandel (ik kan dat gezelschap geweldig waarderen bij momenten) om de mist uit mijn nog slaperige hoofd te doen optrekken.

Ik bekijk het dorp waar ik woon vanop een hoogte (de dorpskom is letterlijk een kom hier). Zij die goed zien, bemerken de torenspits van ons kerkje rechts, op een derde van de foto.

20160101_100733

Natuurlijk is deze foto geen meesterwerk, want de zon zat verkeerd (maar voor mij dan weer goed) en hij is ook gemaakt met mijn telefoon.

En, raar toch hé dat hier twee Pannenkoek-challenges na elkaar staan. Dat dacht ik ook toen ik daarnet mijn blog opende. Ik had zomaar ééntje in de planning gezet (met het gedacht dat ik maar maandelijks een foto zou posten) en was dat dan ook weer compleet vergeten (warhoofd dat ik ben). Voor de alerte lezer is het volgnummer in de titel ondertussen ook aangepast 🙂

Advertenties

12 comments

    • Schat, ’t was nieuwjaar. Hoeveel hadden wij geslapen toen jij het nieuwe jaar goed wou inzetten ? 🙂
      Mijn benen wogen al zo zwaar, en dan nog een fototoestel meesleuren …

  1. Ja, het wordt tijd dat je de Canon meer in de hand neemt (en er uiteraard ook nog foto’s mee neemt). De zon mag op zo’n foto. Dat is geen fout. Ze mocht wat meer naar rechts. Maar dit is dan ook het enige dat voor verbetering vatbaar is. Trouwens: al eens een zwart/wit versie geprobeerd? Dat geeft goeie resultaten bij mistweer.

Reacties zijn gesloten.