Op vraag van grote dochter

dit :

Wie van jullie heeft jonge muzikanten in de familie of kennissenkring tussen 13 en 30 jaar die graag zouden meespelen in een jeugdorkest ?

Ze zoeken de volgende instrumenten : Viool, altviool, cello, contrabas, harp, dwarsfluit, (alt)hobo, (bas)klarinet, fagot, trompet, hoorn, trombone, bastuba, klassiek slagwerk.

GEEN piano, gitaar, saxofoon

Het orkest repeteert om de 14 dagen op zondag tussen 10u en 16u15

Waar ? Het is allemaal te doen in de Academie voor Muziek, Woord en Dans; Poel 17 te 9000 Gent in de balletzaal

Op 13 september is er een open repetitie waar geïnteresseerden kunnen naartoe komen ook tussen 10u en 16u15 (er is een middagpauze en twee kortere pauzes tussenin)

Wie komt brengt zelf zijn lunchpakket mee, drank en dessert worden voorzien

Onontbeerlijk zijn ook : je instrument en een PUPITER !

 

Meer info zie www.jemoo.be

Interesse? Contacteer orkestregisseur Elly Deflo: elly.deflo@telenet.be of 0032 486 943 669

 

Advertenties

10 comments

 1. Mijn trompettist en trombonist hebben scouts op zondag, de bariton neemt dit jaar naar eigen zeggen een sabbatjaar, de andere trompetter is buiten (leeftijds)categorie, maar de bastuba hangt hier op zondag maar wat rond te hangen. Ik stel het hem zeker voor, succes niet gegarandeerd. Mogelijks kan hij wel wat ander volk uit “zijn” fanfareorkest overtuigen om mee te komen…

  • Er is hier ene die dat fantastisch zou vinden mocht hij (of collega’s) willen komen. Ze hebben altijd blazers tekort en ze hebben zeker een bastuba nodig voor het volgende project. Ze spelen trouwens in oktober in de Bozar in Brussel (wat kan tellen voor amateurs) een project dat ze samen doen met andere jeugdorkesten. Dus veel reclame maken daar 🙂

   • ‘k Heb net je mail gelezen. Er wordt hier al van een andere PC gemaild door de dochter naar de link die je doorgaf !
    Nog meegeven dat mochten er mensen willen komen naar de repetitie, dat ze dat toch willen laten weten aan de orkestregisseur (gegevens hierboven) kwestie dat er genoeg partituren voorzien zijn dan.
    En merci hé !!

 2. Hé, Elly Deflo, mijn oudste dochter heeft daar vele jaren pianoles bij gevolgd in de muziekschool 🙂

Reacties zijn gesloten.