She did it, AGAIN !

Een vervolg op dit

Ik heb mijn best gedaan om jullie niet lastig te vallen met blokperikelen van de kroost, zij die kinderen hebben kennen dat immers, en zij die er geen(meer thuis) hebben, hebben daar geen boodschap (meer) aan.

Vergeef het mij dus maar dat ik nog eens stoef.

Grote dochter is nl geslaagd met een flinke 86,4%, met examenresultaten tussen de 15/20 en 20/20.

Sta me toe van even samen met haar euforisch te zijn 🙂

Advertenties

27 comments

  1. Waaw, echt een dikke dikke proficiat. Geniet er van hoor. Ik vrees dat de feestvreugde naar aanleiding van de examenresultaten hier totaal onbestaande zal zijn. Misschien bij zoonlief een beetje, maar voor de rest wordt het huilen met de pet op. Zoveel is al duidelijk.

    • Dat laatste vind ik ook, zoals die heeft gewerkt. Vele mensen denken dat diegenen met zo een resultaten het allemaal cadeau krijgen, ik kan dat ten zeerste tegenspreken !

  2. Daar mag je gewoon van naast je schoenen lopen 🙂 bij ons nog wachten tot woensdag op uitslag Middelste, heeft al zeker 3 herexamens van Kerstmis, maar is de positiviteit zelve 🙂

  3. Indrukwekkend! Ik hoop dat dochterlief zelf ook tevreden is (omdat ze de lat voor zichzelf altijd zo hoog legt), maar ik vermoed van wel aan de laatste zin te zien.

    • De jongste, tja, die heeft vandaag pas haar laatste examen gedaan. Het was ‘maar’ Nederlands, dwz dat ze gisteren om 4u al in de zetel naar TV aan het kijken was. Momenteel is ze haar al dan niet goed resultaat al vooraf gaan vieren door met de vriendinnen Gent onveilig te maken.

    • Het was gisterenavond meer dan bevrijdend om de radio stevig op luid te zetten toen ik een nummer hoorde waarbij ik traditioneel uit de bol ga. En niemand die me zei dat het stil moest zijn. Zalig 🙂

Wat ben ik blij dat u reageert !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s