She did it, AGAIN !

Een vervolg op dit

Ik heb mijn best gedaan om jullie niet lastig te vallen met blokperikelen van de kroost, zij die kinderen hebben kennen dat immers, en zij die er geen(meer thuis) hebben, hebben daar geen boodschap (meer) aan.

Vergeef het mij dus maar dat ik nog eens stoef.

Grote dochter is nl geslaagd met een flinke 86,4%, met examenresultaten tussen de 15/20 en 20/20.

Sta me toe van even samen met haar euforisch te zijn 🙂

Advertenties

27 comments

 1. Waaw, echt een dikke dikke proficiat. Geniet er van hoor. Ik vrees dat de feestvreugde naar aanleiding van de examenresultaten hier totaal onbestaande zal zijn. Misschien bij zoonlief een beetje, maar voor de rest wordt het huilen met de pet op. Zoveel is al duidelijk.

   • Mirakels bestaan nog, hé. Maar dit zou wel een héél speciaal mirakel moeten worden. Maar goed, hopelijk heeft ze er iets van geleerd voor de volgende jaren hé? 😉

  • Dat laatste vind ik ook, zoals die heeft gewerkt. Vele mensen denken dat diegenen met zo een resultaten het allemaal cadeau krijgen, ik kan dat ten zeerste tegenspreken !

 2. Geniet van je euforie! En dikke proficiat aan grote dochter! Ik hoop dat ik binnen een paar dagen ook zoiets in die stijl kan posten 😉

 3. Daar mag je gewoon van naast je schoenen lopen 🙂 bij ons nog wachten tot woensdag op uitslag Middelste, heeft al zeker 3 herexamens van Kerstmis, maar is de positiviteit zelve 🙂

  • Ik hoop dat er geen meer bijkomen dan. Maar als de motivatie er is kan een tweede zit nog soelaas brengen. Ik duim voor jullie !

 4. Indrukwekkend! Ik hoop dat dochterlief zelf ook tevreden is (omdat ze de lat voor zichzelf altijd zo hoog legt), maar ik vermoed van wel aan de laatste zin te zien.

  • De jongste, tja, die heeft vandaag pas haar laatste examen gedaan. Het was ‘maar’ Nederlands, dwz dat ze gisteren om 4u al in de zetel naar TV aan het kijken was. Momenteel is ze haar al dan niet goed resultaat al vooraf gaan vieren door met de vriendinnen Gent onveilig te maken.

  • Het was gisterenavond meer dan bevrijdend om de radio stevig op luid te zetten toen ik een nummer hoorde waarbij ik traditioneel uit de bol ga. En niemand die me zei dat het stil moest zijn. Zalig 🙂

 5. Als de mijne dat haalt, geef ik een feest, en ja je bent uitgenodigd!! Je bent terecht trots, zou ik ook zijn!!

Reacties zijn gesloten.