Straks blijft alleen de rock n roll over

… uit het rijtje van sex and drugs and rock n roll 😦

De sex vertrekt volgende week vrijdag op de fiets naar Compostela.

En mijn drugsverslaving in de vorm van chocolade met praliné-rum moet ik noodgedwongen ook opgeven.  De chocolade was namelijk 1 van de smaken bij de suikervrije tabletten bij Aldi en daar hebben ze zomaar besloten dat ze die uit assortiment nemen en vervangen door witte chocolade (ook goed, maar mijn enig alcoholshot dat ik tot mij neem is daardoor verdwenen uit mijn dieet).  Mocht die soort al slecht verkocht hebben, dan zal het toch niet in het filiaal geweest zijn waar ik doorgaans ga (ik was niet beschaamd om met 15 repen tegelijk naar de kassa te gaan)

Tot overmaat van ramp heb ik gisteren ook mijn koffiezetter naar de kast verwezen.  Met mijn lief die niet meer hier geraakt voor zijn vertrek staat dat ding toch maar stof te vergaren.  Mijn caféïne haal ik dan uit (veel minder) kopjes Senseo koffie.

Er zit nu niet anders meer op dan mijn haar te laten groeien, kwestie dat ik op tijd eens kan headbangen op een stevige rock-plaat.

Ik ben er zeker van, daar gaat volk naar komen kijken !

8 reacties

 1. prachtig nummer!
  hier is de sex en rock and roll al een tijdje verdwenen en rest enkel nog de drugs in de vorm van medicatie 🙂

  om je haar te helpen groeien:

  • Helaas, ik heb al alle filialen die ik onder de baan passeer bezocht om de laatste 100 grammen bijeen te gaan graaien, maar helaas 😦
   Misschien moeten we een Facebookgroep oprichten : ‘suikervrije praliné-rum chocolade terug in denaldi’ ?

 2. Jammer van de suikervrije chocolade! Tja en het lief naar Compastella, ik hoop dat hij toch niet te lang weg blijft, Probeer af en toe een beetje me-time, als is het dan zonder chocolade!

 3. Jij moet dus op zoek naar vervanging op alle gebied, dat wordt niet makkelijk, ik eet volgens Big alleen van dien dure pure chocolade van minstens 70%, wel ja als het dat maar is hé,……

Reacties zijn gesloten.