The best is yet to come !

Barak Obama heeft mijn levensmotto gestolen !

Eentje dat ik me 3 jaar geleden heb toegeëigend met dit lied in gedachten : http://youtu.be/PUQMNNwpQcU (het ‘screaming it out boy, SCREAMING it out’ heb ik vaak meegebruld met overslaande stem en met tranen over mijn kaken lopend)

Het is de welkomtekst bij het opstarten van mijn GSM, en mocht ik over een sierlijker handschrift beschikken, ik zou het op de muur van mijn slaapkamer schilderen.

Wat Barak betreft : ik hoop dat zijn speech – hij weet toch zoooo goed wat de mensen willen horen – over zijn Michèle en haar zo graag zien echt gemeend was !  Ik heb namelijk ook een halve trouwboek gehad die van de eerste dag dat we getrouwd waren tot de laatste elke dag zei dat hij me graag zag, hij kreeg die fraze even gemakkelijk over zijn lippen als was het roepen van op het toilet “zèg, ’t WC-papier is weer op”

Dus moet er mij niemand meer woordelijk zeggen dat hij me graag ziet.  Ik wil het zien in zijn ogen, aan een glimlach, aan het respect waarmee ik behandeld word, aan zijn knuffels, aan zoveel kleine dingen die het groots maken.

Advertenties

4 comments

  1. Nu ben ik geen specialist, maar ik dacht dat dat een Frank Sinatra uitdrukking was.
    Maar inderdaad, woorden zijn makkelijker dan “daden”.

  2. Dat is zo ontzettend hard waar! Woorden zijn vaak veel te makkelijk uitgesproken. ‘Ik zie je graag’, dat is wel leuk om te horen, maar het heeft geen betekenis als je het niet voelt…

  3. Wij zeggen het elke avond tegen elkaar, voor het slapen gaan. Tijdens de dag tonen we het door de kleine dingen die we voor elkaar doen. Zo hoort het ook. Words are cheap !

Reacties zijn gesloten.