#Wijvenweek : het multitaskende superwijf

Een superwijf, tja, de echtgenoot had er één, hij heeft het alleen nooit beseft 😦

Wie zegt dat ik super ben ? Ja, heel soms verdien ik eens een standbeeld, voor moed en zelfopoffering of zo …

Waarom zou dat multitasken iets zijn dat alleen voor vrouwen is weggelegd.  Waar zitten al die mannen die het ook moeten doen.  De co-ouderschap-gescheidenen doen het toch ook.  Full-time job, kinderen opvoeden, hun huishouden beredderen.  En dan de alleenstaanden, die wonen ook niet allemaal in een varkensstal, die doen ook wat ze moeten.

En al die nieuwe mannen die het niet zo op de term ‘nieuw’ begrepen hebben maar die geheel uit zichzelve snappen dat hun madam het niet allemaal alleen kan beredderen na de kantooruren.  Zo zijn er toch ook (mag ik hopen)

Bij deze bombardeer ik elke man/vrouw die doet wat hij/zij moet voor diegenen die hij/zij liefheeft tot SUPERHELD(IN).  De Mega Mindy’s en Toby’s van deze wereld zijn gewaarschuwd !

Advertenties

8 comments

  1. Merci, merci, merci, het wordt tijd dat sommige mannen beseffen dat vrouwen ook eens op hun lui gat mogen gaan zitten als ze thuiskomen van hun werk… en anders moeten ze maar een kuisvrouw inhuren 😉

  2. ik vrees dat veel vrouwen hun man veel te veel verwennen in het begin, een man is een beetje zoals een kind : je hebt hem zoals je hem opvoed (dat is lef hebben hé, zoiets als man zeggen, en dan nog met ware doodsverachting! :-))

    • Dat is absoluut waar wat je zegt. Ik heb de mijne zodanig in de watten gelegd hé, … ’t kwam erop neer dat ik op den duur zijn vers onderbroekske en kousen ook nog klaarlegde, da manneke wist niets meer liggen op den duur.
      Maar wees gerust, deze ezelin stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen hoor !

  3. Ik heb zeer veel geluk met mijn schat : hij is de multitaskende superkerel in ons huis. Vooral omdat hij liever alles zelf doet en ik niet mag helpen. Ik dring niet aan en klaag vooral niet. 😉

Wat ben ik blij dat u reageert !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s